Ο Ιατρός

swthrhs-ntafopoulos
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Νταφόπουλος Σωτήριος

O οδοντίατρος Σωτήρης Νταφόπουλος είναι πτυχιούχος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ. Ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε την ειδίκευση στην Χειρουργική Στόματος στην κλινική της Εξακτικής και Χειρουργικής Στόματος της οδοντιατρικής Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια και επί δύο χρόνια ειδικεύτηκε στην Εμφυτευματολογία. Διατηρεί οδοντιατρείο στο κέντρο της Λάρισας επί της οδού Ηφαίστου 6, απέναντι από το αρχαίο θέατρο, με πλήρως οργανωμένο χειρουργείο όπου ασχολείται με την γενική οδοντιατρική και ειδικότερα με την χειρουργική στόματος.

Επίσης πλήρως οργανωμένο οδοντιατρείο και χειρουργείο – διατηρεί και στο κέντρο της Σκιάθου στην οδό Παπαδιαμάντη 61. Τα ιατρεία του είναι μοντέρνα και εξοπλισμένα με ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο κυκλοφορεί στον χώρο της οδοντιατρικής.

Έχει ενεργό συμμετοχή σε συνέδρια, σεμινάρια και ημερίδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ώστε να προσφέρει στους ασθενείς του τις καλύτερες υπηρεσίες. Είναι συγχρόνως πτυχιούχος της Φαρμακευτικής σχολής του ΑΠΘ.

Στόχος του είναι η επίλυση του προβλήματος αλλά και η άρτια ολοκλήρωση του επιλεγμένου σχεδίου θεραπείας έτσι ώστε ο ασθενής να χαίρει ενός μακροχρόνιου λειτουργικού και αισθητικού αποτελέσματος.

Η ομάδα μας

Ηφαίστου 6

Λάρισα

Καλέστε στα

Τηλ. Λάρισας: 2410532191, 2410536370, 6974110607

Παπαδιαμάντη 61

Σκιάθος

Καλέστε στα

Τηλ. Σκιάθου: 2427023500, 6974110607
GreekEnglishFrenchGermanItalianRussianBulgarianChinese (Traditional)Swedish
espa
Click to listen highlighted text!